'Ik zie Onana eerder bij Real Madrid of FC Barcelona spelen'

'Ik zie Onana eerder bij Real Madrid of FC Barcelona spelen'

11-06-2021 11:39
96

Wesley Sneijder hoopt niet dat Andre Onana naar Arsenal gaat, maar naar een topclub. Hij ziet de doelman van Ajax liever bij FC Barcelona of Real Madrid

Het is nagenoeg zeker dat Onana vertrekt bij Ajax. "Ik verwacht dat hij weggaat. Ik vind het een geweldige keeper. Europese top? Ja, zeker", zegt Sneijder bij Voetbal International Live. Arsenal is de belangrijkste kandidaat om Onana over te nemen, Sneijder ziet dat minder zitten. "Ik zie hem liever niet bij Arsenal. Het is een fantastische club, maar de laatste jaren afgegleden. Ik zie hem eerder bij Real Madrid of bij FC Barcelona spelen."

Dopingschorsing
Onana kreeg donderdag te horen dat zijn dopingschorsing van een jaar teruggebracht is: van twaalf maanden naar negen maanden. "Ik vind het onzin", zegt Sneijder. "Als je zo'n straf met drie maanden terug kunt brengen, waarom dan niet met zes maanden?"

"Laat die jongen lekker beginnen aan de voorbereiding. Hij heeft zijn straf al gehad toch? Als hij een half jaar heeft gemist, is het toch prima? Als je het dan toch terugbrengt, geef je eigenlijk toe dat je een fout hebt gemaakt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie