Update: Tubantia bevestigt: volgende aanwinst op weg naar FC Twente

Update: Tubantia bevestigt: volgende aanwinst op weg naar FC Twente

Gepubliceerd: vrijdag 11 juni 2021 om 16:56vr 11-06-2021 om 16:56

FC Twente is hard op weg om de derde versterking voor het nieuwe seizoen binnen te halen. De club is bezig met Manfred Ugalde en nadert een akkoord. 

Dat meldt de Costa Ricaanse tak van ESPN. Ugalde staat onder contract bij City Football Group en speelde het afgelopen seizoen bij Belgische Lommel SK. De pas negentienjarige aanvaller heeft het in België goed gedaan en dus wil City Football Group hem stallen bij een grotere club, zo klinkt het althans in Costa Rica. Twente lijkt zijn nieuwe club te worden. De laatste details moeten wel nog in orde worden gemaakt.

Als het rondkomt, wordt Ugalde de derde aanwinst van Twente. De club legde eerder al Lars Unnerstall en Virgil Misidjan vast. Unnerstall komt over van PSV, Misidjan van PEC. Laatstgenoemde werd donderdag gepresenteerd door Twente. Kik Pierie wordt nog een jaar gehuurd van Ajax. Twente is ook in de markt voor Ajax-middenvelder Jurgen Ekkelenkamp en Klaas-Jan Huntelaar.

Update: Ook TC/Tubantia meldt dat Ugande op weg is naar FC Twente. De clubs zijn er nog niet helemaal uit, maar een akkoord is dichtbij. Het is een kwestie van tijd voor Ugande zich speler van Twente mag noemen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws