VI: vier clubs azen op Dumfries, PSV hoopt nog altijd op Berghuis en De Jong

VI: vier clubs azen op Dumfries, PSV hoopt nog altijd op Berghuis en De Jong

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 16:55di 22-06-2021 om 16:55

Technisch manager John de Jong van PSV is druk met in- en uitgaande transfers. Voetbal International meldt dat de Eindhovenaren onder meer nog hopen op de komst van Steven Berghuis en Luuk de Jong.

Beide Oranje-internationals staan 'hoog op het wensenlijstje' van PSV. Volgens VI hangt hun komst van veel aspecten af, bijvoorbeeld van de verkoop van spelers. Mochten Denzel Dumfries en Donyell Malen een lucratieve transfer maken, dan zou dat de zaken kunnen bespoedigen.

PSV kan flink gaan cashen voor Dumfries, die geen gelimiteerde afkoopsom heeft, weet VI. Het weekblad onderschrijft de buitenlandse berichtgeving over de rechtsback van het Nederlands elftal. Internazionale krijgt vermoedelijk concurrentie van aartsrivaal AC Milan, terwijl ook Bayern München hem met veel interesse volgt. Everton zit eveneens op het vinkentouw, maar technisch directeur Marcel Brands moet eerst verkopen.

VI meldt tot slot dat PSV naar verluidt slechts een bedrag tussen de drie en vier miljoen euro betaalt voor Davy Pröpper. Met zijn komst staat de achterhoede en het middenveld in de selectie van coach Roger Schmidt. De Eindhovenaren verschuiven de aandacht langzaam richting de aanval en daarmee Berghuis en De Jong. Ook moeten er nog meerdere overbodige spelers worden verkocht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws