'Misschien neemt Berghuis een nieuw nummer en stapt hij weer in. Denk het niet...'

'Misschien neemt Berghuis een nieuw nummer en stapt hij weer in. Denk het niet...'

29-06-2021 14:24
219

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam verwacht dat dé Eredivisie-transfer van deze zomer 'een kwestie van dagen' is. Het is de Voetbal International-journalist ook niet ontgaan dat er een screenshot van de Feyenoord-groepsapp is uitgelekt: Berghuis heeft de groep al verlaten, met het oog op een naderende transfer naar aartsrivaal Ajax.

Volgens Krabbendam is het nu al beruchte screenshot afkomstig van één van de jeugdspelers in de Feyenoord-selectie. "Die had waarschijnlijk gedacht: dit is een mooi schermshotje, stuur ik even naar mijn vrienden. Maar tegenwoordig, je weet het staat het in no time overal", laat hij weten in de EK Live-show van Voetbal International. "Misschien neemt Berghuis wel een nieuw nummer en stapt hij er later alsnog weer in. Maar dat denk ik niet... Alles wordt gewoon voorbereid voor die aanstaande transfer."

Sportmarketeer Chris Woerts wist maandag al te melden dat de pikante transfer deze week nog officieel wordt gemaakt. Krabbendam onderschrijft dit. "Dus het is gewoon een kwestie van dagen. Ajax is de enige club die zich officieel heeft gemeld." Het VfL Wolfsburg van Mark van Bommel zou ook belangstelling hebben, maar is volgens Krabbendam nooit een serieuze optie geweest. "Het heeft ook nooit zijn voorkeur gehad, dat hij naar Duitsland wilde. Nee, hij wil naar Ajax, Champions League spelen en prijzen winnen."