Nieuws uit Duitsland: 'Dortmund wil PSV van Malen én Madueke beroven'

Nieuws uit Duitsland: 'Dortmund wil PSV van Malen én Madueke beroven'

02-07-2021 18:49
187

Donyell Malen is de topkandidaat om Jadon Sancho op te volgen bij Borussia Dortmund. De 22-jarige aanvaller van PSV prijkt bovenaan het verlanglijstje van de Bundesliga-topclub, zo verzekert nu ook Ruhr Nachrichten. 

Volgens de Duitse krant is er al enkele maanden contact met zaakwaarnemer Mino Raiola en gaan Die Schwarzgelben nu echt doorpakken voor Malen, die de opvolger moet worden van Sancho. Een vertrek van het Engelse toptalent naar Manchester United hing al enige tijd in de lucht, waardoor Dortmund meerdere scenario's heeft voorbereid. De komst van de Oranje-international zou prioriteit genieten.

Dortmund wil echter niet één, maar twee aanvallers aantrekken om Sancho te vervangen. Daardoor dreigt PSV óók Noni Madueke te verliezen. De vader en de zaakwaarnemer van de negentienjarige Engelsman brachten zelfs al een bezoek aan het trainingscomplex van Dortmund, schrijft Ruhr Nachrichten. Madueke was niet helemaal gelukkig met zijn speeltijd in Eindhoven afgelopen seizoen.

Donderdag meldden BILD-verslaggever Christian Falk en transferexpert Fabrizio Romano al dat Dortmund op het vinkentouw zit voor het PSV-duo.