Arnesen hoopt op verkoop van Haps bij Feyenoord: Voor alle partijen het beste

Arnesen hoopt op verkoop van Haps bij Feyenoord: "Voor alle partijen het beste"

10-07-2021 08:48
90

Feyenoord heeft zich inderdaad gemeld voor Tahith Chong, bevestigt technisch directeur Frank Arnesen aan het Algemeen Dagblad. Zijn komst bleek echter onhaalbaar.

Arnesen is op zoek naar een opvolger voor Steven Berghuis, die waarschijnlijk naar Ajax gaat. Eén van de namen die is gevallen is die van Chong. "Ik heb Manchester United gebeld voor Chong, dat klopt. Maar ook dat bleek onhaalbaar", zegt Arnesen. Chong tekende vrijdag bij Birmingham City. "De naam Sam Lammers is ook gevallen. Maar Arne Slot gaat met Róbert Bozeník aan de slag als spits en we hebben Naoufal Bannis en Bryan Linssen die daar ook kunnen spelen."

Wedden

Meer odds

Haps
Arnesen staat open voor een verkoop van Ridgeciano Haps. Voor de linksback is sluimerende interesse, concreet speelt er voor zover bekend niets. "Dat zou voor alle partijen het beste zijn", reageert Arnesen op de vraag of hij Haps wil verkopen.

"Tyrell Malacia ontwikkelt zich geweldig. Haps is te goed voor een plek op de bank. Voor hem zou het een mooi moment zijn om te vertrekken. En voor ons zou het een welkome transfersom kunnen opleveren."