'FC Barcelona probeert Griezmann van de hand te doen: Atlético weigert ruildeal'

'FC Barcelona probeert Griezmann van de hand te doen: Atlético weigert ruildeal'

13-07-2021 18:05 Laatste update: 18:14
66

FC Barcelona heeft Atlético Madrid aangeboden om Antoine Griezmann te betrekken in een ruildeal voor Joao Felix. De Franse aanvaller drukt met zijn salaris flink op de Catalaanse salarisbegroting, die zoals bekend met vijftig procent moet dalen.

Dat meldt het Spaanse Marca. Volgens de grootste sportkrant van Spanje zou Griezmann één van de belangrijke kandidaten zijn om te vertrekken, aangezien zijn salaris niet opweegt tegen zijn prestaties. De Franse aanvaller kwam eerder uit voor Atlético, waardoor Barça een poging waagde om de speler van de hand te doen.

De Madrilenen zouden echter direct hebben aangegeven dat ze een ruildeal met Barcelona niet zien zitten. Ook voor Atlético zou het salaris van Griezmann te hoog zijn om op te hoesten.

Na de Madrileense afwijzing heeft FC Barcelona ook nog geprobeerd om de aanvaller aan Manchester City te slijten, maar ook dit aanbod werd afgewezen. Griezmann zou zelf echter graag bij FC Barcelona willen blijven spelen. De Fransman heeft nog een contract tot medio 2024 in Barcelona.