Opvallende Telegraaf-passage: 'Raiola bezit deel van transferrechten Malen'

Opvallende Telegraaf-passage: 'Raiola bezit deel van transferrechten Malen'

14-07-2021 20:28
76

Dat Donyell Malen PSV gaat verruilen voor Borussia Dortmund, lijkt een kwestie van tijd: de spits heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met BVB, dat er nu uit moet zien te komen met PSV. Mocht er een impasse ontstaan, dan heeft zaakwaarnemer Mino Raiola echt nog een troef in handen, meldt De Telegraaf.

Volgens de laatste berichtgeving uit Duitsland is Dortmund bereid om 25 miljoen euro op tafel te leggen, maar hanteert PSV een vraagprijs van dertig miljoen euro. Als dat gat tussen vraag en aanbod blijft bestaan, dan zou Raiola nog tussenbeide kunnen springen. 'Raiola bezit een (fors) percentage van de transferrechten van Malen, die hij in de zomer van 2017 voor een bescheiden transfersom onderbracht bij PSV', stelt De Telegraaf.

PSV wacht vooralsnog op de eerste formele aanbieding uit Dortmund. EK-ganger Malen heeft momenteel nog vakantie en heeft van PSV de ruimte gekregen om aan een transfer te werken: als deze niet op korte termijn wordt afgerond, wordt de spits op 18 juli weer in Eindhoven verwacht.

PSV heeft oude bekende Luuk de Jong overigens op het oog als opvolger. Het is wel nog even afwachten hoe ernstig de knieblessure is die de Sevilla-spits tijdens het EK opliep.