'Als Robben morgen wat wil doen op de club is hij van harte welkom'

'Als Robben morgen wat wil doen op de club is hij van harte welkom'

Gepubliceerd: vrijdag 16 juli 2021 om 07:35vr 16-07-2021 om 07:35

Danny Buijs hoopt dat Arjen Robben voor FC Groningen behouden blijft, in wat voor rol dan ook. De 37-jarige aanvaller maakte donderdag bekend dat hij stopt met zijn carrière. Het lichaam wil niet meer.

Robben keerde vorig jaar terug, maar uiteindelijk werd het niet wat men ervan verwacht had. En hijzelf ook niet. Buijs erkent dat. Hij zit met 'een dubbel gevoel'. "We hebben allemaal kunnen zien wat hij ervoor gedaan, maar ook gelaten heeft. We hadden natuurlijk gehoopt op meer. Hij ook", zegt Buijs tegen RTV Noord.

Buijs verwacht dat Robben behouden blijft voor Groningen. "Mijn gevoel is dat deze jongen ook in de toekomst wat gaat doen voor deze club. Hij wil zijn afscheid nu ook eerst verwerken, want het is toch ook wel een teleurstelling. Hij had maar wat graag in een volle Euroborg willen voetballen."

"Als hij morgen wat wil doen op de club is hij in ieder geval van harte welkom. Stel dat hij nog een keer wil meetrainen, ook al is het maar voor één keer, dan is hij gewoon welkom. Ik ga er niet vanuit dat het gaat gebeuren, maar ik heb het wel aangeboden", zegt Buijs.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws