'Na Ihattaren en Dumfries gaat ook Luckassen voor zichzelf trainen bij PSV'

'Na Ihattaren en Dumfries gaat ook Luckassen voor zichzelf trainen bij PSV'

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 15:41zo 01-08-2021 om 15:41

Na Mohamed Ihattaren en Denzel Dumfries is er een derde PSV'er die individueel zal gaan trainen. Ook Derrick Luckassen sluit voorlopig niet aan bij de selectie, meldt het Eindhovens Dagblad zondag.

De 26-jarige centrale verdediger werd in 2018 voor meerdere miljoenen overgenomen van AZ, maar raakte al snel uit de gratie. Luckassen speelde in juli 2019 zijn laatste wedstrijd namens PSV en werd al vier keer verhuurd: aan Hertha BSC (Duitsland), Anderlecht (België, twee instanties) en Kasimpasa (Turkije).

De stopper heeft nog een contract tot 2023 en sloot tijdens het begin van de voorbereiding weer aan, maar is niet meer nodig in Eindhoven. Luckassen mag uitkijken naar een nieuwe werkgever en traint tot die tijd voor zichzelf op De Herdgang, om zijn conditie op peil te houden, bericht het ED. Voor zover bekend is er vooralsnog geen concrete belangstelling voor de cliënt van Mino Raiola.

Eerder dit weekend werd al bekend dat Ihattaren en Dumfries voorlopig niet met de groep mee zullen trainen. Ihattaren werd door PSV uit de selectie gezet, nadat hij zich niet aan zijn afspraken met de club had gehouden. Dumfries hoopt nog altijd op een transfer en blijft op eigen verzoek buiten de selectie, die zich voorbereidt op de Champions League-wedstrijden tegen FC Midtjylland en het Johan Cruijff Schaal-duel met Ajax.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws