Malacia krijgt vragen over Ajax: Op dit moment ben ik bij Feyenoord

Malacia krijgt vragen over Ajax: "Op dit moment ben ik bij Feyenoord"

11-08-2021 15:45
232

Tyrell Malacia kreeg woensdag op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd van Feyenoord tegen FC Luzern vragen over Ajax. Trainer Erik ten Hag heeft de linksback van Feyenoord op het lijstje staan en noemde hem 'een goede speler'.

"Een transfer van Malacia naar ons is op de eerste plaats niet aan de orde. Voordat we weer allemaal speculaties krijgen: het speelt totaal niet. Een vertrek van Tagliafico kunnen we opvangen binnen onze huidige selectie. Mocht het écht nodig zijn, dan hebben we inderdaad een schaduwlijst. Of Malacia op die lijst staat? Dat ga ik jou niet vertellen", zei Ten Hag vorige week vrijdag.

Vanzelfsprekend kreeg Malacia daar vragen over. "Op dit moment ben ik bij Feyenoord. Ik wil hier presteren en heb niet voor niets bijgetekend. Zo simpel is het eigenlijk. Ik ben nu hier, dat is het belangrijkste."

"Ik hoorde het van mijn moeder, die stuurde het naar mij door", gaat Malacia bij ESPN dieper op de geruchten in. "Ze laat altijd alles aan mij over. Ze geeft wel advies, maar ze zal me niet die kant op duwen. Iedereen staat achter mijn keuze en dat is dat ik bij Feyenoord blijf."

Malacia verlengde onlangs zijn contract bij Feyenoord. "Mijn gevoel zei dat dat goed was. Daarom heb ik gekozen om te verlengen en te knallen bij Feyenoord."