Feyenoord verhuurt El Bouchataoui aan RKC Waalwijk: 'Een mooie oplossing

Feyenoord verhuurt El Bouchataoui aan RKC Waalwijk: 'Een mooie oplossing"

12-08-2021 10:27 Laatste update: 10:39
Eredivisie 36 Reacties

Achraf El Bouchataoui zal komend seizoen zijn kunsten mogen vertonen bij RKC Waalwijk. De middenvelder wordt door de Waalwijkers voor één seizoen gehuurd van Feyenoord.

Dat laat de RKC weten via zijn officiële kanalen. ''Achraf past binnen onze clubfilosofie om talentvolle spelers aan ons te binden met doorgroeimogelijkheden. Met de komst van Achraf vergroten we onze mogelijkheden op het middenveld", duidt algemeen directeur Frank van Mosselveld de komst van El Bouchataoui.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, spreekt van 'een mooie oplossing'. "Voor Achraf is het belangrijk dat hij veel minuten kan maken, wat gelet op de concurrentie op het middenveld bij Feyenoord moeilijk zou zijn dit seizoen. Daarom is het goed dat hij bij RKC gaat spelen, een club die net als Feyenoord in de Eredivisie uitkomt en waar een talent als Achraf verder kan rijpen."

De middenvelder doorliep sinds 2006 de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte op 20 januari 2020 zijn profdebuut namens FC Dordrecht, de club die hem destijds huurde. Vorig seizoen mocht de middenvelder ook zijn debuut maken voor Feyenoord in de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s