RTV Oost: Willem II pikt mogelijk opnieuw controleur op bij FC Twente

RTV Oost: Willem II pikt mogelijk opnieuw controleur op bij FC Twente

22-08-2021 15:48
11

FC Twente liet zich deze zomer gelden op de transfermarkt en haalde een heel elftal aan nieuwelingen binnen. Godfried Roemeratoe is hierdoor buiten de boot gevallen: de controleur zou volgens RTV Oost een transfer naar Willem II kunnen maken.

De in Zeeland geboren controleur was tijdens de vorige twee Eredivisie-seizoenen nog een vaste waarde, maar is niet van de bank af gekomen tijdens Fortuna Sittard-FC Twente en FC Twente-Ajax. Technisch directeur Jan Streuer beaamt dat Roemeratoe, al dan niet tijdelijk, om zich heen mag kijken. "Er is belangstelling. We zullen moeten zien of we tot een akkoord kunnen komen. Door de toegenomen concurrentie hebben sommige spelers simpelweg minder uitzicht op speelminuten", wordt hij geciteerd door RTV Oost.

Wedden

Meer odds

Het regionale medium weet dat Willem II in de markt is. De Tricolores pikten in de winterstop van het vorige seizoen Lindon Selahi al op in Enschede en zouden nu dus nog een controleur van FC Twente over kunnen nemen. Of Roemeratoe alleen tijdelijk vertrekt of FC Twente definitief achter zich laat, zal nog moeten blijken. RTV Oost stelt dat er in eerste instantie gedacht wordt aan een huurtransfer, maar de geïnteresseerde club kan ook nog een optie tot koop bedingen.