Mislopen CL flinke aderlating voor PSV: '35 miljoen euro, doodzonde dit'

Mislopen CL flinke aderlating voor PSV: '35 miljoen euro, doodzonde dit'

25-08-2021 09:05
111

Clubiconen Willy en René van de Kerkhof vinden dat PSV het aan zichzelf te wijten heeft dat het dit seizoen niet in de Champions League actief is. De club uit Eindhoven kwam dinsdagavond tegen Benfica niet verder dan een 0-0 gelijkspel, na een eerdere 2-1 nederlaag in Portugal, en is veroordeeld tot het spelen in de Europa League.

De broers vinden dat Benfica verdiend door is naar de groepsfase van de Champions League. "Benfica is een geslepen ploeg en PSV had niet de vorm die nodig was om te winnen", begint René zijn verhaal tegenover Omroep Brabant. "Dit was echt de minste wedstrijd tot nu toe. Een aantal belangrijke spelers zoals Eran Zahavi en Noni Madueke waren niet goed."

Wedden

Meer odds

Broer Willy zag ook dat de belangrijkste spelers van PSV niet thuisgaven tijdens het duel met Benfica. "Als Ibrahim Sangaré de beste speler is, dan speelt de rest dus niet goed." De clubiconen balen flink van de uitschakeling in de Champions League. "35 miljoen euro loop je mis", zucht René. "In de Europa League krijg je vijf miljoen aan startgeld. Dat is een flinke aderlating. Doodzonde dit."