'Real Madrid gaat zich snel met tweede megabod melden in Parijs'

'Real Madrid gaat zich snel met tweede megabod melden in Parijs'

26-08-2021 07:14 Laatste update: 08:49
70

Real Madrid gaat zich snel opnieuw melden bij Paris Saint-Germain voor Kylian Mbappé. Een eerste bod werd nog geweigerd door de club uit Parijs, maar De Koninklijke is zeker nog niet uit het veld geslagen.

Dat meldt RMC Sport. Real Madrid meldde zich deze week met een bod van 160 miljoen, al werd dat door de Spaanse club afgedaan als 'fake news'. Achter de schermen is er sprake van politiek, maar Real Madrid lijkt wel degelijk serieus voor Mbappé. Volgens het Franse RMC krijgt PSG snel weer bezoek uit Spanje. Het is niet duidelijk wat Real Madrid van plan is om te bieden, maar PSG wil Mbappé niet laten gaan.

Voorzitter Leonardo van PSG maakte woensdag duidelijk dat Mbappé onder de juiste voorwaarden te koop is. De club betaalde in 2017 180 miljoen voor hem aan AS Monaco. Het Spaanse El Chiringuito, dat goed geïnformeerd is bij Real Madrid, meldt dat de vraagprijs rond de 215 miljoen is. Dat is bijna het bedrag dat PSG aan FC Barcelona betaalde voor Neymar (222 miljoen). 

Mbappé weigerde meerdere aanbiedingen van PSG om zijn contract te verlengen. De club wilde hem eerst voor vijf jaar vastleggen en kwam vervolgens met een korter voorstel voor vier jaar. Mbappé weigerde twee keer. Hij is aan het einde van dit seizoen transfervrij.