Pochettino geeft Mbappé-signaal: 'Voorzitter en sportief directeur zijn duidelijk'

Pochettino geeft Mbappé-signaal: 'Voorzitter en sportief directeur zijn duidelijk'

30-08-2021 07:30 Laatste update: 07:35
10

Trainer Mauricio Pochettino rekent nog altijd op Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain. De rappe aanvaller wordt de laatste weken veelvuldig in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid, maar is nog altijd speler van PSG.

In het duel met Stade Reims, de wedstrijd waarin Lionel Messi ook zijn PSG-debuut maakte, was Mbappé verantwoordelijk voor alle goals. Na afloop vertelde Pochettino tegenover Prime Video over de 22-jarige buitenspeler annex spits. "Kylian Mbappé is een speler van ons, maar je weet dat de voetbalindustrie vol geruchten zit. Onze voorzitter en sportief directeur zijn duidelijk geweest. Hij is bij ons. Ik ben erg gelukkig met hem. Hij is één van de belangrijkste spelers ter wereld."

Wedden

Meer odds

Mbappé zal zich komende week gaan melden bij de Franse nationale ploeg. Bondscoach Didier Deschamps laat weten dat hij niet erg vrolijk wordt van alle geruchten rondom de 48-voudig international. "Ik kan geen vragen over de toekomst van Mbappé beantwoorden", vertelt de Franse bondscoach op een persconferentie.

"Wat ik kan zeggen is dat de transfermarkt dinsdag sluit", gaat Deschamps verder. "De interlands in september zijn naar voren gehaald, waardoor we een dag na het sluiten van de window een wedstrijd spelen (tegen Bosnië en Herzegovina, red.). Is dat ideaal? Zeker niet. Het zou namelijk kunnen dat Kylian, net als andere spelers, nog een transfer gaat maken."