Sluimerende belangstelling voor Paal, PEC Zwolle sprak ook met Dessers

Sluimerende belangstelling voor Paal, PEC Zwolle sprak ook met Dessers

31-08-2021 10:25 Laatste update: 10:49
30

De kans bestaat dat Kenneth Paal nog gaat vertrekken bij PEC Zwolle. Het Italiaanse Venezia overweegt een last-minute bod neer te leggen in Zwolle, zoals Voetbal International al meldde. Ook rond Cyriel Dessers speelde het een en ander.

De interesse van Venezia in Paal bestaat al een tijdje. De club informeerde eerder al naar hem, maar vond hem toen te duur. Nu heeft Venezia zich volgens Italiaanse bronnen opnieuw gemeld. Als Venezia besluit door te pakken, dan is het de vraag of PEC bereid is akkoord te gaan. De club is in paniek na de slechte seizoensstart. Het contract van Paal bij PEC loopt aan het einde van dit seizoen af, dus de club moet hem nu verkopen om nog iets aan hem te verdienen. Eerder werd Paal in verband gebracht met sc Heerenveen.

Mocht PEC Paal verkopen, dan ontvangt PSV nog een aardig zakcentje, zo schreef het Eindhovens Dagblad onlangs. De club verkocht hem drie jaar geleden voor 350.000 euro aan PEC en sprak een doorverkooppercentage af. Naar verluidt zet PEC in op een transferbedrag van ongeveer een miljoen euro. In dat geval ontvangt PSV om en nabij de 100.000 euro.

Dessers
In de zoektocht naar een spits kwam PEC uit bij Dessers, die vanwege een gebrek aan speeltijd mag vertrekken bij KRC Genk. De club uit Zwolle sprak met Dessers, maar stuitte naar verluidt op de hoge vraagprijs van Genk.

De Belgische club zou als eis neergelegd hebben dat PEC zijn volledige salaris doorbetaalt, plus de mogelijkheid om hem in januari weer terug te halen, zeggen bronnen. De kans is inmiddels klein dat Dessers nog speler van PEC wordt. Hij gaat volgens Belgische media op huurbasis naar Leganes.

PEC had ook Richairo Zivkovic in het vizier, maar greep ook bij hem mis. Zivkovic gaat tekenen bij Rode Ster Belgrado.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie