'PEC gaat oude Emmen-bekende dinsdag presenteren en hoopt op meer deals'

'PEC gaat oude Emmen-bekende dinsdag presenteren en hoopt op meer deals'

30-08-2021 23:12
21

Luka Adzic komt de gelederen bij PEC Zwolle versterken. Volgens RTV Oost zal de vleugelaanvaller, die in Nederland ook al voor FC Emmen speelde, voor één seizoen tekenen bij de Blauwvingers.

PEC is naarstig op zoek naar aanvallende versterking en heeft met Adzic een eerste oplossing binnen. De vleugelaanvaller zal, zo schrijft RTV Oost, dinsdag gepresenteerd worden en voor één seizoen tekenen in het Zwolse. Verder staat er een optie voor nog één jaar in de verbintenis die de 22-jarige Serviër gaat tekenen.

Adzic is geen onbekende voor de Eredivisie. Vorig seizoen speelde hij een half jaar op huurbasis voor FC Emmen en kwam hij in twaalf wedstrijden tot drie doelpunten. Een seizoen eerder speelde hij ook al tijdelijk in Drenthe, maar toen stokte de teller al op drie officiële wedstrijden. Anderlecht, de verhurende club, laat de Serviër nu definitief gaan.

Volgens RTV Oost is de transfer van de 22-jarige vleugelaanvaller niet de enige deal waarop gehoopt wordt in Zwolle. Zo zouden er 'misschien nog twee spelers komen'. Of één daarvan John Yeboah zal zijn, is nog niet duidelijk. Het is duidelijk dat hij in beeld is, maar zijn komst hangt van de financiële mogelijkheden af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie