'Onana heeft al een principe-akkoord met Inter en verlaat Ajax transfervrij'

'Onana heeft al een principe-akkoord met Inter en verlaat Ajax transfervrij'

Gepubliceerd: zondag 5 september 2021 om 17:32zo 05-09-2021 om 17:32

André Onana vertrekt na dit seizoen transfervrij naar Internazionale. Dat claimt Il Corriere dello Sport te weten. De Italiaanse sportkrant maakt melding van een principe-akkoord tussen de goalie van Ajax en de Milanezen.

Het contract van Onana bij Ajax loopt medio 2022 af en de kans is niet groot dat de doelman nog wil verlengen in de Johan Cruijff Arena. Er zouden nog gesprekken gepland staan tussen de zaakwaarnemer van de goalie en directeur voetbalzaken Marc Overmars, maar laatstgenoemde gaf al aan dat de hoop op een nieuwe verbintenis niet groot is.

Dat zou betekenen dat de Kameroener na dit seizoen gratis weg kan uit Amsterdam en volgens Il Corriere dello Sport is de volgende bestemming van Onana al bekend. Internazionale zou namelijk een principe-akkoord met hem hebben bereikt. Officieel kan het nog niet gemaakt worden, aangezien speler en club pas vanaf 1 januari 'echt' mogen onderhandelen.

Onana gaat de komende periode met Jong Ajax trainen. De achttienvoudig international zal zijn plekje in de A-selectie weer moeten verdienen, zo zei Overmars eerder. Vanaf 4 november mag de keeper weer in actie komen, omdat dan zijn dopingschorsing is afgelopen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws