Götze blijft bij PSV: 'Daardoor is het totaalplaatje hier perfect voor mij'

Götze blijft bij PSV: 'Daardoor is het totaalplaatje hier perfect voor mij'

07-09-2021 10:33
55

Mario Götze ligt tot medio 2024 vast bij PSV en wil nog veel gaan bereiken in Eindhoven. Het eerste seizoen dat de Duitser in het Philips Stadion speelde, smaakt alvast naar meer.

In een interview met PSV TV geeft de aanvallende middenvelder aan waarom hij graag bij PSV wilde blijven. "Vorig seizoen in ogenschouw nemende kun je zien wat we nu allemaal bereikt hebben met dit team", vertelt de Duitser. "Het team heeft zich ontwikkeld en voor mij persoonlijk is het goed om in Europa te spelen met een goede trainer en een goede technische staf. Het totaalplaatje is perfect."

Götze heeft er alle vertrouwen in dat hij met zijn team meer kan laten zien dan vorig seizoen. "Het heeft tijd nodig om iets op te bouwen en de trainer is hier vorig seizoen pas begonnen. Hij brengt een nieuwe filosofie en wil nieuwe spelers inpassen, dat moet groeien. We zijn nu verder in dat proces. Voor mezelf verwacht ik ook veel van dit seizoen, aangezien ik een goede voorbereiding heb gehad."

"Vorig jaar was het allemaal een beetje kort dag, maar nu ben ik er vanaf het begin bij geweest", legt Götze uit. "Daarnaast ben ik ook blij dat ik meer wedstrijden voor de supporters mag spelen. We zagen al in de kwalificatiewedstrijden voor de Champions League hoe mooi dat kan zijn en ook daarom wilde ik langer blijven."