'Als ik mijn boekje te buiten ben gegaan met Koeman, zal ik het herstellen'

'Als ik mijn boekje te buiten ben gegaan met Koeman, zal ik het herstellen'

09-09-2021 16:54
24

FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta benadrukt met klem dat hij volledig achter Ronald Koeman staat als hoofdtrainer van FC Barcelona. De twee hadden vorig seizoen mot met elkaar omdat er onduidelijkheid was over zijn positie.

Laporta wilde eigenlijk een andere trainer en vroeg om twee weken bedenktijd, anders mocht Koeman blijven. Inmiddels is de lucht geklaard. "Ik communiceer altijd erg direct met de trainers en heb ze altijd gesteund. Ronald heeft mijn volledige steun", zegt Laporta op een persconferentie.

Wedden

Meer odds

"Als ik ooit mijn boekje te buiten ben gegaan, zal ik dat herstellen en ervoor zorgen dat het niet meer gebeurt", zegt Laporta. "Maar zonder dat ik mijn waarden voor Barcelona uit het oog verlies. Ronald weet dit omdat hij zelf voetballer was. Hij houdt van de club en is gemotiveerd. Ik voel me goed met Koeman als trainer en andersom is dat ook zo."

"Ik blijf vertrouwen houden in de trainer. Wij als directie geven hem de volledige steun. In lastige tijden zullen we achter hem staan", benadrukt Laporta.