Spalletti en Allegri botsen na overwinning Napoli op Juventus: 'Dit pik ik niet'

Spalletti en Allegri botsen na overwinning Napoli op Juventus: 'Dit pik ik niet'

Gepubliceerd: zondag 12 september 2021 om 09:00zo 12-09-2021 om 09:00

Napoli won zaterdagavond knap van Juventus, maar na het laatste fluitsignaal irriteerden Luciano Spalletti en Massimiliano Allegri zich mateloos aan elkaar. Volgens Allegri had Spalletti de hele wedstrijd geklaagd richting de arbitrage, maar die beschuldiging schoot in het verkeerde keelgat bij de Napoli-trainer.

In de catacomben kwam het tot een kleine confrontatie tussen Spalletti en Allegri. De Juventus-trainer gezegd hebben dat Spalletti zich 'moest schamen'. "Je hebt de hele wedstrijd geklaagd", zo hoorden verschillende verslaggevers hem zeggen. Spalletti reageerde meteen. "Wat wil je daarmee zeggen? Iedere keer wanneer ik van je verloor, schudde ik je hand. En nu ga je de moraalridder uithangen?"

Dat de uitspraken van Allegri niet lekker zaten bij de Napoli-trainer, werd op de persconferentie nog beter duidelijk. Spalletti won voor het eerst sinds 2017 weer een keer van Allegri. "Dit pik ik niet", zo haalde hij na de wedstrijd nog een keer uit in de richting van Allegri. "Vertel me wanneer ik heb geklaagd, want ik kan het me niet herinneren. Ik had dit niet van hem verwacht. Ik wilde hem na de wedstrijd groeten, toen liep hij weg. Binnen probeerde ik het weer, toen gebeurde dit."

Spalletti wil het voorval echter niet groter maken dan het is. "Het zag er inderdaad niet goed uit, maar er is verder geen onenigheid. Ik heb nooit iets slechts over hem gezegd. Ik verloor vaak van hem. Nu win ik een keer en gaat hij de moraalridder uithangen", zo sluit Spalletti af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws