'Zei tegen spelers: hier zouden ze zelfs in Barcelona of Amsterdam trots op zijn'

'Zei tegen spelers: hier zouden ze zelfs in Barcelona of Amsterdam trots op zijn'

Gepubliceerd: donderdag 16 september 2021 om 21:16do 16-09-2021 om 21:16

De Eredivisie-start van Sparta Rotterdam was niet best, maar na de 3-1 overwinning tegen Fortuna Sittard ziet het leven er opeens weer wat rooskleuriger uit op Het Kasteel. Trainer Henk Fraser denkt echter dat zijn ploeg zich pas een paar wedstrijden voor het einde van de competitie veilig gaat spelen.

"De sfeer was goed, nu is hij uitstekend", begint Fraser in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik snap dat er iets van opluchting is. Maar wat men wel moet begrijpen, is dat wij dit soort momenten vaker gaan hebben dit seizoen. Ik denk nog steeds dat wij ons pas twee of drie wedstrijden voor het einde veilig gaan spelen. Maar natuurlijk snap ik hoe het werkt. De supporters en mensen hier op kantoor kijken naar het aantal punten."

De eerste helft tegen Fortuna was een hele goede, zo zag ook de Sparta-trainer. "Of de eerste helft tegen Fortuna een van de beste helften van Sparta was in de laatste jaren? Het was goed, ja. Ik zei ook tegen de spelers: hier zouden ze zelfs in Amsterdam en Barcelona jaloers op zijn. We speelden gedisciplineerd en met lef. Als we dat iedere wedstrijd weer tonen, kunnen we aardige resultaten gaan boeken", zo sluit Fraser af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws