Uitblinker Tannane betaalt vertrouwen uit: 'Met blijven jammeren bereik je niks'

Uitblinker Tannane betaalt vertrouwen uit: 'Met blijven jammeren bereik je niks'

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 07:49vr 17-09-2021 om 07:49

Oussama Tannane was donderdagavond bij Vitesse één van de uitblinkers in de met 0-2 gewonnen wedstrijd tegen NS Mura in de groepsfase van de Conference League. Tannane kreeg tegen de Slovenen een basisplaats, nadat hij door transferperikelen en fysieke problemen in de voorbereiding weinig aan bod kwam bij de Arnhemmers.

Het vertrouwen dat Tannane kreeg van Vitesse-trainer Thomas Letsch betaalde hij uit. De Duitse oefenmeester prees dan ook de inzet van de middenvelder na afloop van de wedstrijd. "Iedereen weet dat Tannane een geweldige speler is en hij heeft deze wedstrijd laten zien hoe belangrijk hij kan zijn", stelt Letsch in gesprek met De Telegraaf.

Voor Tannane zelf voelde het ook goed om weer op de grasmat te staan. "Ik voel me lekker hier en heb het naar mijn zin. Nu wil ik alles geven om weer mijn best te doen voor Vitesse. Over vier maanden begint het weer, maar dat is nog heel lang", doelt de middenvelder op eventuele nieuwe transferperikelen.

"In die vier maanden spelen we bijna dertig wedstrijden en dan moet je alles geven. Dat is voor mij nu het belangrijkste. Met blijven jammeren bereik je niks. Ik wil de trainer overtuigen en als ik zie hoeveel wedstrijden we gaan spelen, dan denk ik dat mijn minuten sowieso gaan komen", aldus Tannane

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws