Lang maakt indruk tegen PSG: 'Dan is bedrag van 30 à 40 miljoen haalbaar'

Lang maakt indruk tegen PSG: 'Dan is bedrag van 30 à 40 miljoen haalbaar'

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 10:32vr 17-09-2021 om 10:32

Laatste update: vrijdag 17 september 2021 om 10:35vr 17-09-2021 om 10:35

Noa Lang nam Club Brugge samen met Charles De Ketelaere bij de hand tegen Paris Saint-Germain. De Belgische kampioen kan zich in de handen wrijven met de twee goudhaantjes, ziet spelersmakelaar Jesse De Preter.

Tegenover Het Laatste Nieuws laat de toonaangevende Belgische zaakwaarnemer zich uit over de waarde van het duo na het knappe gelijkspel tegen PSG. "Maar het is niet dat die jongens nu ineens het dubbele waard zijn, hé. Voor alle duidelijkheid: het blijft een prachtige prestatie van Club. Alleen zie ik er de transferbedragen van Lang en De Ketelaere nog niet door stijgen."

Dat kan echter zomaar veranderen. Zeker als Club Brugge Europees weet te overwinteren. "Nu, sowieso kan je bij Club geen koopjes meer doen. En stel dat ze erin slagen om te overwinteren in de Champions League, dan zal Club met een nóg meer uitgestreken gezicht kunnen zeggen dat het dat geld niet nodig heeft. Dat is comfortabel onderhandelen."

Als Lang en De Ketelaera blijven imponeren, dan gaan ze uiteindelijk wel een topbedrag opleveren, voorspelt De Preter. "Op hen kunnen ze cashen. Die bedragen tussen de 30 en 40 miljoen euro blijven wel 'next level' voor een Belgische club, maar als die twee blijven bevestigen, dan acht ik zo'n transfersom haalbaar."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws