KNVB komt met programma van bekertoernooi: zes wedstrijden live uitgezonden

KNVB komt met programma van bekertoernooi: zes wedstrijden live uitgezonden

30-09-2021 15:11
19

Het speelschema van de eerste ronde van de KNVB Beker is bekend. De KNVB heeft de wedstrijden over dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 oktober verspreid en er zijn zes wedstrijden geselecteerd die uitgezonden worden door ESPN.

Ajax, AZ, Feyenoord, PSV en Vitesse hoeven vanwege Europese verplichtingen niet in de eerste ronde uit te komen, maar alle andere profclubs beginnen dan wel hun bekeravontuur. Het treffen tussen RKC Waalwijk en Willem II is het enige Eredivisie-affiche en wordt ook uitgezonden op ESPN. Dat duel staat op donderdag 28 oktober om 21.00 uur ingepland. Dat valt te lezen op de website van de KNVB.

Eerder op die dag treedt Cambuur aan bij de amateurs van Ajax en ook dat duel zal live uitgezonden worden. Op woensdag is er een live registratie van OSS'20 tegen FC Twente (vanaf 18.45 uur) en FC Groningen – Helmond Sport (21.00 uur) en dinsdag staat in het teken van de wedstrijden tussen SteDoCo en FC Utrecht (18.45 uur aftrappen) en NAC Breda versus VVV-Venlo (21.00 uur).