Ajax reageert op vertraging met Marley-shirts: 'We bieden onze excuses aan'

Ajax reageert op vertraging met Marley-shirts: 'We bieden onze excuses aan'

01-10-2021 12:58
71

Ajax baalt van de problemen met de levering van zijn onlangs geïntroduceerde Bob Marley-shirt. De Amsterdammers hebben hun excuses gemaakt tegenover de fans die nog steeds op het tricot wachten.

Ajax presenteerde in augustus zijn derde shirt voor dit seizoen. De rood-groen-gele elementen in het zwarte shirt waren een verwijzing naar Jamaica en naar Bob Marley, wiens nummer Three Little Birds standaard wordt gedraaid tijdens thuiswedstrijden van Ajax. De fanshop kwam direct na de lancering plat te liggen en ook het leveren van de shirts verliep minder soepel dan de club hoopte. "Wegens leveringsproblemen bij onze partner is je shirt nog niet binnen en kunnen we deze nog niet toesturen", aldus Ajax in een e-mail naar zijn achterban, geciteerd door supportersorgaan Ajax Life.

Wanneer de wachtende fans hun shirts wél kunnen verwachten, is nog niet duidelijk. "We willen beginnen met het aanbieden van onze excuses voor de vertraagde levering van je order en de beperkte bereikbaarheid van Ajax Fancare", aldus Ajax. "Eind volgende week krijg je per mail meer informatie over jouw bestelling en de specifieke verwachting over de levering."