Kompany sneert met knipoog naar vertrek Ronaldo: 'Probleem is nu opgelost'

22-11-2022 23:23
49

Cristiano Ronaldo is sinds dinsdag niet langer speler van Manchester United. Vincent Kompany lijkt daar in ieder geval geen problemen mee te hebben. De manager van Burnley vertelde bij BBC dat hij bij zijn club niet zou zitten te wachten op een speler als Ronaldo

De BBC nodigde Kompany uit in Qatar als analist. Maandag lukte het de manager van Burnley nog niet om in Qatar aan te komen, maar dinsdag schoof hij wel aan bij Gary Lineker en co om zijn zegje te doen over het WK en andere voetbalzaken.

Op een gegeven moment ging het ook over de situatie van Ronaldo. Na zijn interview met Piers Morgan besloot Manchester United afscheid te nemen van de Portugese superster. Volgens Kompany is dat geen slechte oplossing. "Het probleem is nu opgelost. Nu moet men gewoon doorgaan", aldus Kompany.

Kompany staat zelf aan het roer van Burnley. Als grapje vroeg Lineker of Ronaldo geen aanwinst zou zijn voor Burnley. "We hebben spelers nodig die kunnen lopen", grapte Kompany. Waarna de hele groep begon te lachen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie