Meer video’s

Hateboer kon Atalanta last minute verlaten: 'Ze wilden eerst meer dan 20 miljoen'

2 februari - 17:05 Laatste update: 17:12
10

Hans Hateboer kon Atalanta Bergamo in het slot van de transferwindow nog verlaten. Het management van de Oranje-internatioal, Key United, werkte in de laatste dagen van de transferperiode nog hard aan een transfer, zo blijkt uit een reportage van VoetbalPrimeur. Een overgang kwam uiteindelijk niet van de grond.

VP ging in het laatste uur van de winterse transferwindow met een camera langs bij Key United. Hateboer kwam toen ook ter sprake. "Hateboer is een speler die op dit moment weer fantastisch speelt. Hij zit al best lang bij Atalanta en heeft ook de ambitie om een keer een mooie transfer te maken", vertelt Guido Albers, die samen met Frank Schouten aan het roer staat bij Key United.

"De club zette eerst in op een gigantisch bedrag, zo'n twintig miljoen plus", vertelt agent Rob Witschge daarna. "Maar uiteindelijk waren ze toch bereid om nog wat lager te gaan, dus dan weet je dat zij ook openstaan voor een transfer. Dan is het maar net de vraag of de juiste club op het juiste moment interesse toont."

Albers: "Tot gisteravond laat (30 januari, red.) kregen we nog allerlei opties om ervoor te zorgen dat het wel ging lukken. Je hoopt dan dat die klap op Deadline Day valt, maar helaas is het niet gelukt. Dat is wel zuur."

Bekijk hier de gehele Deadline Day-video over Albers en zijn collega's

Plaats een reactie