'Ødegaard-route' voor toptalent Güler: 'Ajax of PSV zou nu zeker niet gek zijn'

20 april - 09:57 Laatste update: 09:58
47

Arda Güler lijkt Real Madrid op huurbasis te mogen gaan verlaten en Sevilla is naar verluidt concreet voor de creatieveling. Eén jaar geleden sprak Güler echter nog met Ajax, en een tijdelijk verblijf in de Eredivisie zou ook nu geen slechte optie zijn, zo stelt Dennie van Laar in #DoneDeal, de podcast van VoetbalPrimeur. Van Laar spreekt over de 'Martin Ødegaard-route' en noemt daarbij twee geschikte clubs voor de Turk.

"Een verhuur zou niet gek zijn, omdat deze jongen natuurlijk moet gaan spelen na een jaar vol blessureleed in Madrid en niet aan de bak komt met de aanwezigheid van Vinícius Junior, Rodrygo en alles wat daar nog bij gaat komen", vangt Van Laar aan. ''Hij heeft hierbij natuurlijk ook wel echt pech gehad met zijn blessures dit seizoen. Sevilla is in ieder geval concreet in de markt, die waren afgelopen zomer ook al in beeld. Maar als een kwakkelend Sevilla een optie gaat zijn voor Arda Güler, dan is het ook niet zo heel gek om weer eens na te gaan denken over een Nederlandse club. Helemaal als hij in Nederland Champions League kan gaan spelen, het allerhoogste podium. De Eredivisie is de ideale springplank voor dit soort jongen. Kijk bijvoorbeeld naar Martin Ødegaard destijds."

Wedden

Meer odds

Bekijk de hele aflevering van #DoneDeal met Ali Boussaboun over Arda Güler, het laatste nieuws bij PSV, Feyenoord, Ajax en meer hieronder! Of luister de podcast op Spotify!