Narsingh bespreekt rust: 'Berghuis had last van zijn knie en zijn enkel'

27-10-2019 20:54
22

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Luciano Narsingh zocht na afloop van Ajax-Feyenoord naar woorden. De rechtsbuiten verklaarde dat Feyenoord 'met een goed gevoel' naar Amsterdam was afgereisd, waar de Rotterdammers echter een 4-0 nederlaag moesten incasseren.

Emile van de Sande
AMSTERDAM

Na zeven minuten stond de ploeg van trainer Jaap Stam al met 2-0 achter en was de wedstrijd al zo goed als beslist. "Hoe het kan dat we zo beginnen in de wedstrijd van het jaar? Ja, dat vragen we onszelf natuurlijk ook af...", treurde Narsingh voor de microfoon van VoetbalPrimeur. "We hadden een goed gevoel, we waren gefocust, we hadden er zin in. En als je dan zo achter komt... Dan is het gewoon k*t."

Tijdens de rust werd – bij een 4-0 achterstand – de balans opgemaakt. "In de kleedkamer werd natuurlijk gezegd dat de tweede helft beter moest, dat het in de tweede helft beter moest, dat we ballen moesten blijven tonen." Steven Berghuis moest bovendien plaatsmaken voor Renato Tapia. Dat had echter niets met mogelijke spanningen in de kleedkamer te maken, benadrukte Narsingh. "Hij had last van zijn knie en zijn enkel. Vandaar dat hij eruit werd gehaald."