PSV treft oude bekende: 'Beetje verrast, ik weet wat Van Bommel betekend heeft'

21-12-2019 23:37
22

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Kenneth Paal was zaterdagavond weer even thuis: de goedlachse linksback van PEC Zwolle nam het op tegen de club waar hij zijn jeugdopleiding had genoten. Na afloop verscheen hij voor de microfoon van onze verslaggever.

Emile van de Sande
EINDHOVEN

Paal had niet op een hectischer moment terug kunnen keren in Eindhoven: PSV speelde zaterdag zijn eerste competitieduel sinds het ontslag van Mark van Bommel. "Ik heb alles meegekregen, alles gezien. Of ik verrast was door het nieuws? Ja, best wel. Omdat ik weet wat Mark van Bommel betekent en heeft betekend voor de club. We kunnen er niet over liegen dat de resultaten niet slecht waren, maar ik was toch wel een beetje verrast, ja."

Tijdens en na de wedstrijd kwam Paal een aantal oude ploeggenoten tegen. Cody Gakpo bijvoorbeeld legde de 4-1 eindstand vast met een fraaie solo. "Ik zei al tegen hem: mooie goal. Meer niet, haha. Of ik een shirtje heb bemachtigd? Ja, van Pablo Rosario. Die was voor de fysio van ons. Die vroeg aan mij: kan jij een shirtje voor ons regelen? Toen zag ik Pablo en heb ik gelijk zijn shirtje gevraagd."