Van der Meyde maakt beste van coronacrisis: "Ik heb een heel grote auto"

18-03-2020 17:30 Laatste update: 18:57
35

Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Andy van der Meyde blijft zoveel mogelijk binnen, nu het coronavirus ook in Nederland om zich heen grijpt. Liggend op bed met zijn vrouw praat de oud-speler van onder meer Ajax, Internazionale, Everton en het Nederlands elftal met VoetbalPrimeur.

"Ik kan elke dag in een privégym sporten, dat is een voordeel. Dan kan ik in elk geval geen mensen kwaad doen", vertelt Van der Meyde over hoe hij de dagen doorkomt. "Weet je wat wel goed is voor mij? Voetballers zitten allemaal thuis, dus ze hebben alle tijd van de wereld. Dan willen ze er ook wel even uit."

Wedden

Meer odds

Van der Meyde grijpt de coronacrisis aan om meerdere afleveringen van Bij Andy in de Auto op te nemen. "Ik heb morgen een afspraak, overmorgen, maandag... Voor mij is het goed. Je mag eigenlijk niet bij elkaar in de buurt komen, maar ik heb een heel grote auto, dus we zitten sowieso anderhalve meter uit elkaar", lacht hij.

Met welke voetballers hij op pad gaat, houdt Van der Meyde nog geheim. "Ik weet niet of dat goed is om te zeggen, want dan gaan die perschefs zeiken."