Dit was de ochtend: PSV en Ajax mogelijk afgetroefd, Twente rond met financiers

Dit was de ochtend: PSV en Ajax mogelijk afgetroefd, Twente rond met financiers

28-06-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Nederlandse topclubs dreigen te worden afgetroefd'
PSV en ook Ajax kunnen wel eens achter het net gaan vissen bij Nicolas Lombaerts. Een Belgische topclub hoopt de concurrentie de loef af te steken en wil op korte termijn om tafel met de 31-jarige verdediger van Zenit Sint-Petersburg. (La Dernière Heure)

'Koeman hoopt op oude bekenden'
Maarten Stekelenburg is op weg naar Everton. Daarmee wordt de doelman herenigd met Ronald Koeman, met wie hij bij Southampton naar alle tevredenheid samenwerkte. Ook andere namen vallen op Goodison Park. (The Daily Mail)

FC Twente is rond met financiers
Twente kan aan het nieuwe seizoen in de Eredivisie beginnen, omdat er voldoende geld in kas is om de competitie in te gaan. De club uit Enschede heeft alsnog een akkoord bereikt met een groep financiers. (TC/Tubantia)

'PSV-verdediger in het vizier van Franse topclub'
Er lijkt beweging te komen rond Jetro Willems. De linksback van PSV mag zich in de belangstelling verheugen van AS Monaco. De Franse topclub ziet in hem een versterking met doorgroeipotentie. (De Telegraaf)

Nederlandse versterking voor Jaap Stam
Technisch directeur Brian Tevreden van Reading is in zijn nopjes met de komst van Joey van den Berg. De middenvelder, die transfervrij de deur achter zich dichttrekt bij sc Heerenveen, gaat een contract voor twee jaar tekenen. (De Telegraaf)