Dit was de ochtend: KNVB en Van Oostveen breken, Bazoer op weg naar uitgang

Dit was de ochtend: KNVB en Van Oostveen breken, Bazoer op weg naar uitgang

29-08-2016 12:00
10

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Van Oostveen en KNVB deze week uit elkaar'
Bert van Oostveen vertrekt deze week bij de KNVB. De directeur betaald voetbal ligt al langere tijd onder vuur en is belangrijke taken verloren door de komst van technisch directeur Hans van Breukelen. De verwachting is dat de KNVB deze week communiceert over de breuk. (Algemeen Dagblad)

'Bazoer mist vertrouwen en kan weg'
Riechedley Bazoer staat wellicht voor een vertrek bij Ajax. De middenvelder mist vertrouwen van trainer Peter Bosz en staat daardoor toch open voor een buitenlands avontuur. (De Telegraaf)

'Ajax om de tafel met Twente over Ziyech'
Het is maandag erop of eronder voor Ajax in de onderhandelingen met FC Twente over Hakim Ziyech. De clubs gaan om tafel om het eens te worden over de transfersom. De clubs echter liggen nog ver uit elkaar. (De Telegraaf)

Willem II-aanvoerder op weg naar Heerenveen
Jordens Peters lijkt te vertrekken bij Willem II. De verdediger staat in de belangstelling van sc Heerenveen. De Friese club gaat maandag opnieuw met Willem II in gesprek over een overgang. (VoetbalPrimeur)

'PSV nog niet uitgewinkeld op de transfermarkt'
Na de komst van Hidde Jurjus, Daniel Schwaab, Bart Ramselaar, Siem de Jong en Olexandr Zinchenko hoopt PSV nog één transfer af te kunnen ronden. Chelsea-allrounder Kenedy is in beeld bij de Eindhovenaren. (Eindhovens Dagblad)