'Wat Noa Lang te horen kreeg, hoort niet op deze pagina en op een veld thuis'

'Wat Noa Lang te horen kreeg, hoort niet op deze pagina en op een veld thuis'

Gepubliceerd: woensdag 27 oktober 2021 om 21:34wo 27-10-2021 om 21:34

Noa Lang is de laatste weken meermaals in opspraak gekomen omwille van zijn gedrag. De Nederlander heeft het moeilijk om zijn emoties in bedwang te houden en toont dat ook op het veld. Onder meer tegen KAA Gent kreeg hij het even aan de stok met Sinan Bolat.

Club Brugge ging in de bewuste wedstrijd met liefst 6-1 onderuit tegen De Buffalo's, maar na afloop ging het vooral over de aanvaring tussen Lang en Bolat. Lang reageerde lachend op wat zijn tegenstander hem achter zijn keepershandschoenen toebeet, maar Het Laatste Nieuws weet dat het geen vriendelijke teksten waren. 'De woorden die hij toen vanachter zijn hand in Langs oor fluisterde, horen niet op deze pagina en op een veld thuis', schrijft men.

Lang lichtte na afloop van die wedstrijd overigens nog een tipje van de sluier op. 'Als je een grote meneer bent, laat je de mensen daadwerkelijk weten wat je mij hebt verteld. De waarheid zal altijd zegevieren', liet hij via Instagram Story weten. 'Say no to racism, moeders mag je ook erbuiten laten.'

De kersvers Oranje-international is in België wel vaker het mikpunt geworden van de tegenstanders. Zo werd hij in het duel tegen RSC Anderlecht nog meermaals uitgefloten en ook bekogeld door de Brusselse fans.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws