Ten Hag wuift suggestie over toekomst resoluut weg: 'Ik ben bezig met Ajax'

Ten Hag wuift suggestie over toekomst resoluut weg: 'Ik ben bezig met Ajax'

02-11-2021 21:32
46

De Bundesliga spreekt Erik ten Hag erg aan. De Ajax-coach denkt op dit moment echter totaal niet aan een vertrek uit Amsterdam, zo stelt hij voor het duel met Borussia Dortmund.

Ten Hag wordt in het geruchtencircuit gelinkt aan een vertrek bij Ajax. De coach krijgt op de persconferentie de vraag of hij zichzelf nog beter heeft gepresenteerd voor geïnteresseerde clubs na de eerdere ontmoeting met Dortmund (4-0 winst). "Ik ben bezig met Ajax", antwoordt Ten Hag. "We zijn bezig met een mooi seizoen en het verder brengen van het team en de spelers."

Wedden

Meer odds

"We zitten met elkaar in een mooi traject", gaat Ten Hag verder. "Er is een mooie cohesie tussen spelers en staf, die moeten we verder uitbouwen. Ondanks dat het vaak goed gaat, zijn er nog genoeg dingen waar we aan moeten werken."

Vervolgens flirt Ten Hag kort met de Bundesliga. Velen denken dat die competitie het volgende werkterrein van de Oldenzaler zal zijn. "Ik vind het een fantastische competitie, de infrastructuur is namelijk geweldig in Duitsland. De entourage is ook schitterend."