Arne Slot heeft een paar keer geïnformeerd naar Mitchell van Bergen

"Arne Slot heeft een paar keer geïnformeerd naar Mitchell van Bergen"

04-11-2021 13:50
11

Mitchell van Bergen stond afgelopen zomer op de radar van Feyenoord-trainer Arne Slot. Laatstgenoemde belde geregeld met oud-prof Santi Kolk, de zaakwaarnemer van de 22-jarige rechtsbuiten.

Van Bergen verruilde sc Heerenveen uiteindelijk voor Stade Reims, maar ook Slot had hem in het vizier. "Hij heeft een paar keer geïnformeerd naar Mitchell van Bergen", vertelt Kolk over de oefenmeester van Feyenoord in de podcast Kein Geloel. "Maar, hij is naar Stade Reims gegaan." De buitenspeler kwam tot dusver acht keer in actie in de Ligue 1, waarvan vijf keer als basisspeler. Daarin scoorde hij nog niet en gaf hij ook geen assists.

Kolk kijkt uit naar het duel tussen Feyenoord en Union Berlin in de Conference League. De voormalig aanvaller speelde in het verleden voor de Duitse club, terwijl hij ook één jaar onder contract stond bij de Rotterdammers. "Het zal een andere wedstrijd worden dan in de Kuip, zeker omdat Union nu dat fanatieke thuispubliek aan z'n zijde heeft. Al zitten er ook veel Rotterdammers. Ik heb wat Feyenoord-vrienden en ik begreep dat er bijna tienduizend supporters naar Berlijn gaan."

Toch verwacht Kolk dat de ploeg van Slot uiteindelijk aan het langste eind trekt. "Feyenoord gaat winnen. Want ik ga ervan uit dat Feyenoord kwalitatief beter is." De aftrap in het Olympiastadion in Berlijn is om 21.00 uur.