'Iedereen bij Sampdoria heel boos' op spoorloze en onbereikbare Ihattaren

'Iedereen bij Sampdoria heel boos' op spoorloze en onbereikbare Ihattaren

10-11-2021 18:18 Laatste update: 18:36
98

In Italië heeft men ook geen idee wat Mohamed Ihattaren op dit moment uitspookt. Daniele Faggiano en Roberto D'Aversa, respectievelijk technisch directeur en trainer van Sampdoria, zijn 'heel boos' op het gevallen supertalent, weet Voetbal International.

La Gazzetta dello Sport-verslaggever Filippo Grimaldi vertelt aan VI dat niemand weet waar Ihattaren is. "Faggiano en trainer Roberto D’Aversa, maar eigenlijk iedereen bij de club, zijn heel boos", zegt hij. "Ihattaren is een fantastische speler die ze nu heel goed hadden kunnen gebruiken. Sampdoria heeft problemen voorin en op het middenveld met geblesseerde spelers, en Ihattaren had nu gewoon moeten voetballen tegen Bologna."

In Italië gaat het verhaal dat Ihattaren met overgewicht bij Sampdoria is gekomen en een fysieke achterstand moest inhalen. Maar op het moment dat hij klaar was om in actie te komen, verdween de oud-PSV'er van de radar. Grimaldi: "Niemand heeft meer iets van hem vernomen."

Sampdoria huurt Ihattaren van Juventus, dat hem afgelopen zomer voor twee miljoen euro oppikte bij PSV. "Bij Sampdoria rekenen ze in elk geval niet meer op Ihattaren en hopen ze in januari op een andere jonge speler van Juventus", weet Grimaldi. "Niemand weet nog precies wat Juventus zal doen, maar ze zullen deze situatie willen oplossen. Misschien samen met Mino Raiola. Ze hebben tenslotte toch geld voor hem betaald."

Zaakwaarnemer Mino Raiola bevestigde aan VI dat Ihattaren met het idee speelde om te stoppen als voetballer. "Als hij mijn hulp nog wil, zal ik hem helpen. Maar het klopt dat we al een tijdje geen contact meer hebben gehad", liet hij weten. Waarom de linkspoot nu zo lang niets van zich heeft laten horen, is Raiola ook een raadsel.

Lees hier het hele verhaal van Voetbal International over Ihattaren