Newcastle hoeft niet te bellen voor Ten Hag: 'Heel veel voorwaarden bij Ajax'

Newcastle hoeft niet te bellen voor Ten Hag: 'Heel veel voorwaarden bij Ajax'

15-11-2021 17:26
54

Erik ten Hag ziet op dit moment niets in een overstap naar Newcastle United, waar de bomen tot in de hemel groeien na de overname door een Saoedisch investeringsfonds. De trainer benadrukt dat hij het goed naar zijn zin heeft bij Ajax

Ten Hag legt in Goedemorgen Oranje van ESPN uit waarom hij niet openstaat voor de rijke Premier League-club. "Ik ben blij bij Ajax. Ik kan hier op een goede manier werken. De voorwaarden zijn goed, het klimaat is goed. Met de directie is het goed en ik heb een heel fijne staf. En niet te vergeten: ik heb een heel goede spelersgroep waar ook rek in zit. Heel veel voorwaarden zijn op dit moment in Amsterdam aanwezig."

Ten Hag is inmiddels vier jaar werkzaam bij Ajax, waar hij nog een contract heeft tot medio 2023. Is het daarna mooi geweest? "Dat weet ik niet, dat kan ik op dit moment niet zeggen. Daar heb ik ook helemaal geen tijd voor, om daar over na te denken. Want wij hebben een heel mooi team, maar we hebben nog een aantal obstakels waar we overheen moeten. Bijvoorbeeld het spel van de laatste weken in de Eredivisie, dat moet echt beter in de komende tijd."