Ronald de Boer geeft Ten Hag advies over toekomst: 'Dat zegt mijn gevoel'

Ronald de Boer geeft Ten Hag advies over toekomst: 'Dat zegt mijn gevoel'

Gepubliceerd: zondag 21 november 2021 om 22:13zo 21-11-2021 om 22:13

Ronald de Boer zou Erik ten Hag adviseren om een overstap naar Duitsland te maken, zodra hij bij Ajax vertrekt. De coach van de Amsterdammers wordt gelinkt aan Manchester United en dat maakt de tongen los.

In de studio van Rondo wordt een mogelijke overstap van Ten Hag naar The Red Devils besproken. Zou de Oldenzaler goed passen bij Manchester United? "Technisch en tactisch wel, dat sowieso", reageert Jan van Halst resoluut.

Vervolgens laat Youri Mulder zijn licht schijnen op de situatie. "Het zou wel sterk zijn als je zegt: nee, ze hoeven niet te bellen. Ik ben dit jaar nu nog bij Ajax." Ronald de Boer is verbaasd door de woorden van de oud-spits. "Dat zou je toch nooit zeggen Youri? Al wil je het niet, dan ga je dat toch nog niet zeggen? Naar Manchester United toe klinkt dat denigrerend."

Vervolgens vertelt De Boer dat hij Ten Hag het beste in de Bundesliga vindt passen. "Als ik denk aan een goede stap voor hem, dan zegt mijn gevoel: ga lekker naar Duitsland. Hij spreekt die taal vloeiend, heeft bij Bayern München gewerkt en kent het traject daar."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws