Wormuth zag Heracles instorten na blessure Azzaoui: 'Ze waren in shock'

Wormuth zag Heracles instorten na blessure Azzaoui: 'Ze waren in shock'

Gepubliceerd: woensdag 1 december 2021 om 23:36wo 01-12-2021 om 23:36

Frank Wormuth verklaart dat de op het oog ernstige blessure van Ismail Azzaoui de reden is voor het grote verval van Heracles Almelo tegen Feyenoord. Vlak na het uitvallen van de aanvaller zakten de bezoekers in elkaar en kon Feyenoord gelijkmaken. 

Azzaoui was vroeg in de wedstrijd nog belangrijk voor zijn ploeg, door de treffer van Sinan Bakis voor te bereiden. Kort daarna sloeg het noodlot toe. "Ik heb nog geen contact met hem gehad en ook niet met de fyio's gesproken", zegt Wormuth na afloop tegen ESPN. De Duitse trainer dat zijn ploeg de draad maar moeilijk op kon pakken. "We hadden problemen om terug te komen in de wedstrijd. Ik zag dat veel spelers met hun gedachte bij Azzaoui waren. Tot de rust waren we echt heel slecht. De spelers leken in shock."

Wormuth krijgt de vraag wat hij tegen zijn spelers heeft gezegd in de rust. "Vergeten", is hij stellig. "Het is gebeurd, we zijn profs. We moeten hier presteren. We kunnen de hele tijd gaan zeuren, maar we kunnen beter spelen voor Azzaoui", besluit de oefenmeester.

In de tweede helft tekende Luis Sinisterra voor zijn tweede doelpunt, waardoor Heracles met lege handen huiswaarts keert. Het is de vierde keer op rij dat de Almeloërs niet weten te winnen, waardoor de ploeg is weggezakt naar de veertiende plek in de Eredivisie

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws