Uitgelaten Dumfries: Ik heb zo lang van dit moment gedroomd

Uitgelaten Dumfries: "Ik heb zo lang van dit moment gedroomd"

Gepubliceerd: zondag 5 december 2021 om 08:55zo 05-12-2021 om 08:55

Denzel Dumfries kan zijn geluk niet op na zijn eerste treffer voor Internazionale. De voormalig PSV'er droeg met een fraaie duikkopbal bij aan de 0-3 overwinning op AS Roma in de Serie A.

Dumfries trof zes minuten voor tijd doel op aangeven van Alessandro Bastoni. "Ik heb zo lang van dit moment gedroomd. Ik wil deze goal opdragen aan mijn zwangere vriendin. Ik dacht aan haar en mijn familie", laat de Oranje-international weten op de website van Inter.  

"Ik was heel blij met de reacties van mijn ploeggenoten na mijn doelpunt", gaat Dumfries verder. "Voor de wedstrijd hadden we het over mijn mogelijk eerste doelpunt voor Inter. Het is prachtig om voor het eerst te scoren. Behalve de goal was het algehele gevoel ook heel positief. We speelden geweldig en domineerden. Ik ben erg blij, want mijn optredens zijn steeds beter geworden sinds ik hier ben aangekomen. Daar dank ik ook mijn ploeggenoten voor."

De rechtsback kwam tot dusver tot zeventien optredens voor Inter, waarvan zeven als basisspeler. Na drie assists was hij zaterdag ook voor het eerst trefzeker. Hij staat met I Nerazzurri op de tweede plaats in de Serie A, achter stadgenoot AC Milan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws