Berghuis-screenshot kwam van Feyenoord-debutant Valk: 'Heb ik veel spijt van'

Berghuis-screenshot kwam van Feyenoord-debutant Valk: 'Heb ik veel spijt van'

09-12-2021 23:55 Laatste update: 09-12-2021 23:55
56

De negentienjarige Sem Valk maakte donderdagavond zijn officiële debuut namens Feyenoord: tegen Maccabi Haifa mocht hij ruim een half uur meespelen als vervanger van Marcos Senesi. Voorafgaand aan dit seizoen stond hij om heel andere redenen in de schijnwerpers.

Het veelbesproken screenshot van Steven Berghuis die de Feyenoord-groepsapp verliet – waardoor de telefoonnummers van onder meer Jens Toornstra en Bryan Linssen op straat kwamen te liggen –was namelijk afkomstig van Valk. "Dat is iets wat in het voorseizoen is gebeurd, wat ik graag achter me wil laten en waar ik veel spijt van heb", reageert hij tegenover ESPN, als de bewuste screenshot ter sprake komt. "Ik heb mijn excuses aangeboden aan de groep, die hebben het geaccepteerd. Gelukkig kunnen we nu goed door."

Een half jaar later mag Valk zich officieel Feyenoorder noemen, na zijn eerste wedstrijdminuten in de hoofdmacht. "Hoe ik het me had voorgesteld? Zoals het nu ging eigenlijk. Alleen jammer dat het zonder publiek was natuurlijk, dat had het natuurlijk helemaal afgemaakt. Verder geen op- of aanmerkingen, over de eerste paar minuutjes."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie