PSV hakt knoop door en gaat zich alsnog in Marbella voorbereiden op cruciale weken

PSV hakt knoop door en gaat zich alsnog in Marbella voorbereiden op cruciale weken

10-12-2021 12:33
47

PSV verkeerde nog even in onzekerheid, maar gaat in de winterstop alsnog op trainingskamp naar het buitenland. De Eindhovenaren zullen zich in het Spaanse Marbella voorbereiden op de tweede seizoenshelft.

Dat heeft de club bevestigd tegenover NU.nl: ondanks de oplopende besmettingscijfers in Europa zullen de Eindhovenaren vanaf 4 januari een kleine week lang in Marbella bivakkeren. Competitiegenoot FC Twente heeft besloten om niet naar Spanje af te reizen, maar PSV gaat dus wél op trainingskamp.

De ploeg van Roger Schmidt speelt in 2021 nog tegen NEC, Fortuna Sittard (Fortuna Sittard), RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles en gaat vlak na de winterstop één van de meest belangrijke wedstrijden van het seizoen spelen. FC Groningen is op 16 januari de eerste tegenstander van 2022, één week daarna komt titelrivaal Ajax naar het Philips Stadion. De nummers één en drie van Nederland staan momenteel op twee punten van elkaar, in de wetenschap dat Ajax vlak naar de feestdagen nog een uitwedstrijd tegen nummer twee Feyenoord speelt.