Geruchten uit Israël: geschokte Zahavi overweegt PSV te verlaten

Geruchten uit Israël: geschokte Zahavi overweegt PSV te verlaten

13-12-2021 09:12 Laatste update: 09:42
111

Eran Zahavi overweegt PSV te verlaten. Althans, dat meldt het Israëlische medium Ynet maandag. Zondagavond werd voor de tweede keer ingebroken in zijn huis.

Eerder dit jaar werd het gezin van Zahavi in dezelfde woning in Amsterdam-Buitenveldert slachtoffer van een gewelddadige overval. Nu was de familie niet thuis: Zahavi is geblesseerd en zit met zijn vrouw en kinderen in Dubai. De politie is op zoek naar zeker twee verdachten.

'De familie is in shock en overweegt PSV te verlaten', meldt Ynet. De overval was gewelddadig: volgens het Israëlische medium is het huis veranderd in een puinhoop. Zahavi en zijn familie vragen zich af wat er gebeurd zou zijn als ze wel thuis waren geweest. 'Eén van de opties die nu op tafel liggen, is een vertrek van Zahavi bij PSV', klinkt het. 'Ook zijn vrouw Shai is overdonderd.'

Bij de eerste overval werden de vrouw en kinderen van Zahavi vastgebonden, hun monden werden afgeplakt met tape en het haar van zijn vrouw werd afgeknipt. "Dat ik nog bij PSV speel, komt door hen", zei Zahavi in september tegen de Volkskrant. "Als ze niet hadden willen blijven, dan had ik moeten vertrekken. Familie gaat boven alles."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eran Zahavi (@eranzahavi)