'Newcastle heeft Trippier op het oog en gaat duizelingwekkend salaris voorleggen'

'Newcastle heeft Trippier op het oog en gaat duizelingwekkend salaris voorleggen'

15-12-2021 10:50
15

Newcastle United wil in de winterse transferperiode gaan strooien met geld. The Magpies hebben na de Saoedische overname van een paar weken geleden genoeg te besteden en hopen dat in eerste instantie uit te kunnen geven aan Kieran Trippier.

Op dit moment staat Newcastle op een degradatieplek en dus zal er geld uitgegeven moeten worden aan spelers die de club uit The Northeast in de Premier League kunnen houden. Het clubbestuur denkt dat Trippier dat kan: de rechtsback van Atlético Madrid, die bij Tottenham Hotspur doorbrak in Engeland, moet in januari naar St. James' Park gehaald worden.

Dat weet talkSPORT. Zij stellen ook dat de Engelse verdediger dan in één klap de bestbetaalde speler van de club kan worden. Newcastle is namelijk niet huiverig om veel geld te bieden, zodat Trippier inderdaad de overstap wil maken.

In de afgelopen twee seizoenen was de Engelsman,, die ook international is voor zijn land, een vaste basisspeler voor Atléti. Dit seizoen kwam hij echter pas in negen wedstrijden als basisspeler in actie en dus hopen The Magpies dat de Spanjaarden wel over te halen zijn om over een transfer na te denken. In de Madrileense derby van afgelopen weekend stond Marcos Llorente rechtsback.