Feyenoord en Ajax stellen teleur: Het lijkt helemaal nergens op

Feyenoord en Ajax stellen teleur: "Het lijkt helemaal nergens op"

19-12-2021 15:35
49

Feyenoord - Ajax biedt vooralsnog geen vermaak. Hoewel er al vijf gele kaarten zijn uitgedeeld en Ajax op een voorsprong staat, is het niveau niet om over naar huis te schrijven.

De verwachtingen over De Klassieker waren torenhoog, maar worden niet waargemaakt. "Als je ziet hoeveel balverlies er is, dat is werkelijk schrikbarend", zegt ESPN-analist Mario Been.

Wedden

Meer odds

Been analyseert de eigen goal van Marcos Senesi. "Het begon bij balverlies van Toornstra. Senesi kon de bal over de achterlijn of de zijlijn schieten. Dit is ongelooflijk, wat wilde hij nou eigenlijk? Hij moest hem gewoon wegrammen. Er waren niet al te veel mogelijkheden. We kunnen niet anders concluderen dat het heel mager is."

Kenneth Perez is het roerend met Been eens. "Twee weken geleden hadden we PEC Zwolle - RKC Waalwijk, dat deed niet onder voor deze wedstrijd. Over en weer was er continu balverlies, er is geen kwaliteit en niemand die de rust bewaart. De mensen zien zelf hoe dramatisch het is. De eigen goal sums up de wedstrijd. Van A naar B is spelen niet zo moeilijk, maar dat is hier al te moeilijk. Je mag wel iets van kwaliteit verwachten, het lijkt helemaal nergens op."