'Niet alleen PSV wil Bazoer: ook Ajax-opponent is in de markt'

'Niet alleen PSV wil Bazoer: ook Ajax-opponent is in de markt'

04-01-2022 19:50
58

PSV is niet de enige club die in de markt is voor Riechedly Bazoer. Onder meer Ajax-opponent Benfica heeft ook interesse in de multifunctionele verdediger van Vitesse, weet De Telegraaf.

Dinsdag kwam naar buiten dat Bazoer in de belangstelling staat van PSV. Niet veel later bevestigde de Oranje-international dat nieuws. Er zijn volgens De Telegraaf echter meerdere buitenlandse kapers op de kust. Eén daarvan is Benfica, dat in februari en maart tegen Ajax speelt in de Champions League.

O Glorioso mikt op een zomertransfer, wanneer Bazoer transfervrij naar Portugal kan vertrekken. De geboren Utrechter staat echter ook open voor een wintertransfer. Voor Vitesse zou dat ook geen slechte zaak zijn: de Arnhemmers kunnen bij een transfer in januari nog een transfersom overhouden aan Bazoer.

In Portugal is de centrale verdediger annex middenvelder geen onbekende. Tussen 2018 en 2019 speelde Bazoer bij FC Porto, dat hem huurde van VfL Wolfsburg. Zijn avontuur in de Portugese kuststad was echter geen succes: Bazoer kwam tot slechts drie duels in de hoofdmacht van Porto.