'Ihattaren gaat terug naar Juventus, verhuurperiode in Nederland is een optie'

'Ihattaren gaat terug naar Juventus, verhuurperiode in Nederland is een optie'

05-01-2022 07:56
122

De dagen van Mohamed Ihattaren als speler van Sampdoria zijn definitief geteld, stelt De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant keert de negentienjarige spelmaker binnenkort terug naar Juventus, dat op zoek gaat naar een oplossing voor de rest van het seizoen.

Juventus erkent dat het een fout heeft gemaakt door Ihattaren direct te verhuren aan Sampdoria. De geboren Utrechter keert binnenkort terug bij Juventus, maar het lijkt er niet op dat hij zich daar bij de A-selectie mag voegen.

Volgens De Telegraaf doet Juventus er 'alles' aan om mee te werken aan een oplossing voor de rest van het seizoen. Daarbij zou ook een verhuurperiode in Nederland tot de mogelijkheden behoren. Het is niet duidelijk of er clubs in de markt zijn voor Ihattaren, die bij Juventus nog tot de zomer van 2025 onder contract staat.

Het verhaal rondom Ihattaren is inmiddels bekend: de jeugdinternational was bij PSV op een dood spoor beland na een reeks aan incidenten. Juventus pikte de creatieveling afgelopen zomer voor een relatief laag bedrag op in Eindhoven, om hem meteen weer te verhuren aan Sampdoria. Bij de nummer vijftien van de Serie A zat Ihattaren slechts één keer op de bank, voordat hij van de radar verdween. Inmiddels traint de linkspoot individueel in Nederland.